Matamata nei: Billy Sims Burger e faafaigofie le lisi ma taulai i le fou |'aiga

Ua lauiloa Sims mo lana galuega manumalo i le Heisman Trophy i le Iunivesite o Oklahoma.Na ia tu i le faleaiga i le 2004 ina ua la tatalaina ma lana paaga pisinisi Jeff Jackson le uluai faleoloa faatauga i Tulsa.Fale Billy Sims Grill.
Ae e aoga.Billy Sims Barbecue i le taimi nei e tusa ma le 42 lala i le ogatotonu o le Iunaite Setete, e aofia ai faleaiga i Kansas, Colorado, Iowa, Michigan, Wisconsin, ma Oklahoma.
"Ona, pe a ma le 10 tausaga talu ai, na amata ai e Jeff ona faailoa mai ia te au le faatauina atu o burgers," o le tala lea a Sims.“Sa ou faapea, 'Sole, e faatau e tagata uma ni hamuki.Sei o tatou taulai atu i mea ua tatou iloa, papakiu.'”
Peitaʻi, na teena e Jackson lenei manatu: “E taʻi faatasi i le masina ona aai tagata i le papakiu.Ae ta'ilua pe faatolu i le vaiaso ona aai tagata i burger.Ou te iloa e manaʻomia ona tatou faʻalauteleina, ma e foliga mai o le maketi sili lea. ”
I le tausaga talu ai, na tatalaina ai le Billy Sims Burger muamua i totonu o le taulaga i Midwestern.O le feso'ota'iga lona lua o lenei filifili fa'amoemoe na amatalia i Tulsa i nai vaiaso talu ai, lea o lo'o i ai le ta'i lua a le atunu'u Taco Cabana ma Jimmy Hula's.
“O ma’ua ma Billy o ni tagata manaia uma, o lea ua ma iloa ai le lelei o le burger,” o le tala lea a Jackson."O la matou filosofia o le faʻafaigofie-o se tamaʻi lisi e mafai ona tatou taulaʻi i le lelei ma faʻatonu mea uma.
E matua la'ititi lava le lisi.O le filifiliga a le tagata e tolu, e aofia uma ai sisi, letusi, tamato ma le mayonnaise ua ta'ua o le “The Sims Sauce”.E $5.99 le tau o le pa’u pa’u e tasi, ae $6.99 le tau o le fa’ata’ita’iga o pati fa’alua.O le 1978, na faaigoa i le tausaga na manumalo ai Sims i le Heisman Award, e tau i le $7.99.
Na'o le isi mea'ai autu o lo'o maua o le sanuisi moa falai ($6.99) fa'atasi ai ma le latisi, kimchi ma le vao maonaonaise.O le tufaina o falai Farani e mafai ona faaopoopo i soo se sanuisi mo na o le $2;ose poloaiga lava ia e $2.99.O isi vaega e aofia ai pata sisi ( fasi sisi malu mālūlū palu ma falai) ma “falai falai” faatumu i luga o le sosi sisi ma fasi puaa malepe ($4.99 ta'itasi).
Fai mai Jackson: "Afai e iai a matou mea e faʻaoga, o le a matou faia ni meaʻai i soʻo se auala e manaʻo ai tagata faʻatau.Ae matou te fai atu ia i latou e taumafai muamua.”
E fa'aaoga e Billy Sims Burger le 100% Angus beef e fai ai patties manifinifi, e fa'avela i luga o se apa fa'apalapala pito i luga.O aano o le fasi sisisi lua na matou tofoina sa fa'amamafa mama-e mautinoa lava le tofo o le povi, e le o le masima po o mea manogi-ma na mafai ona taofi sina sua suamalie.Fualaau faisua ma sisi ua liusuavai e faaopoopo ai le susu ma le pa'u.
Pau lava le mea e manaʻomia le faʻalogo o le falaoa.O loʻo i ai faʻailoga o le taoina i totonu, ae a tuʻuina atu, e lagona le malulu o le falaoa, e pei na tao muamua ma teu i totonu o le pusaaisa seʻia oʻo ina manaʻomia ona faʻapipiʻi le sanuisi.
Ou te le fiafia tele i falai e iai ni fasi falaoa i luga, ae o falai e aumai faatasi ma le burger atonu e suia ai a'u-e matua masi, sina masima, ma fou.
O mea'ai i luga o le sisi sisi e togitogi i lanu meamata ma e iai se fa'ailoga o le kaliki.O le pata lava ia o lo'o tumau pea lona tino o le omomi-o se mea lelei.E ui lava o lo'o iai isi sosi, e sau ma se pakete la'ititi o fa'ato'aga malosi.
I se isi asiasiga, sa matou taumafai ai i le sanuisi moa ma falai Farani.O le sosi sisi masani ma le pua'a malepelepe e sausau i luga e leai se aafiaga i falai Farani.
O le pa'u o lenei sanuisi na malulu e pei o le toe tauimasui, ae o mea o lo'o i totonu o le sanuisi na matua manaia lava.Ou te manatu o se vaega tele o le fatafata moa atoa o loʻo faʻafefeteina i se paluga e pei o fasi kimchi mafiafia i luga o se sanuisi, faʻapipiʻi i se paʻu paʻu, ma faʻapipiʻi ma le kimchi o loʻo i luga, o lau latisi laʻititi ma sina fasi fasi pepa.Grassy mayonnaise, i le sanuisi moa falai sili ua ou vaai i ai.
O meainu iinei e aofia ai oloa a le Pepsi o lo'o tautua a le tagata lava ia, tipolo masani ma strawberries, ma susu lulu suamalie e ono.Sa matou tofoina le tipolo, lea e paleni lelei i le va o le oona ma le suamalie.
Na taʻua e Jackson o Billy Sims Burger o le a le faʻaaogaina auaunaga faʻasalalau lona tolu, pei ole Door Dash poʻo Grubhub.
"E tatau ona e sau i le faleoloa, poʻo le matou auaunaga faʻataʻavale, aua matou te mananaʻo ia maua e matou tagata faʻatau le poto masani sili," o lana tala lea.“O se burger fou faatoa tao lea ma fualaau faisua fou ma sosi fai fale, falai falai falai fou po o sisi curd.”
"Ina ua amata ona talanoa Jeff e uiga i lenei manatu, sa ou fai atu ia te ia afai tatou te faia, ou te manao e avea ma se tagata e pei o McDonald's," o le tala lea a Sims.“Afai e te ulufale i le McDonald's i soo se mea o le lalolagi, o le a e iloa o mea e te maua e tutusa ma McDonald's uma.Ou te manaʻo i le tutusa tutusa, ma matou te mananaʻo ia sili atu a matou meaʻai.
"O lenei tulaga tutusa e taua ia te au," o le tala lea a Sims.Sa ata o ia, ona toe faaopoopo mai lea, “O le uiga o la’u tala, o lo’u igoa lea.Afai e le fiafia tagata, latou te o mai ia te au!”
O se fa'ata o lo'o atagia mai ai se atavali a le ali'i musika Tulsa ua maliu Leon Russell o le Hummingbird Fine Craft.O lenei faleoloa e tasi le poloka mai le falesa muamua a Russell.
La Tertulia's Deluxe Combination e sau ma tacos, enchiladas saga lanumoana, tamales, pepa, ma le tele o caneadovada.
Na fausia e lē e ona TJ Woodberry se potu malolo lauiloa i Poppi's Urban e faʻaaoga ai togafitiga e fiafia ma faʻaaogaina.
“Patio 201″ e lua lona uiga.E faasino i le tuatusi o South Cincinnati, ae e faasino foi i se pea o terraces, tasi i luga ma le tasi i lalo.
O le fale'aiga a Basque e maua ai le tuna i'e samasama fa'afefeteina, squid falai, brioche uliuli ma pa'epa'e, snails Basque-style, montaditos, soles Petrale tao masima ma i'a tao-fafie (fa'asaga i le tulimanu agavale pito i luga).
I le 6AI State Rugby Championship na faia ia Tesema 5, 2020, na alalaga fiafia ai le au Jenks mo le mafanafana o le latou au e faasaga ia Edmond Santa Fe.
Woon-A-Tai, o le Farao na taalo i le urosa i le faasologa FX "Booking Dog", talanoa i le aufaasālalau i le taimi muamua o le Circle Cinema i le aso 2 o Aokuso.
O le sa avea muamua ma fetu o le NBA o John Starks na toe foi i lona nuu e matamata i le talafaamaumau "Faaauau le pueina: The Story of John Starks."
“Le Figaro in South Yorkshire, England” o se tasi lea o ata i le “This is an Adventure: The Unexpected Wes Anderson” na tatalaina i le Philbrook Museum of Art ia Setema 17.
I lona 100-tausaga talafaasolopito, o le kofe sa avea ma meaai autu a le Mecca Coffee Company.Fai mai le pule o Michell Culbreath: "Matou te taumafai ia taugofie mo tagata uma ma faatumauina le maualuga."
O Jonathan Horton o lo'o nofo i le tatalaina tele o Greenwood Rising i se fale'oti ulu lanu uliuli i Wall Street fa'atasi ai ma se 'oti ulu.
Iā Setema 11, 2001, ina ua liliu ese le latou vaalele i inā, na taʻu mai ai e le musika ua manumalo i le Tony Award se taulaga i Kanata lea ua avea ma malutaga mo le tusa ma le 7,000 pasese i luga o vaalele e 38.O le a faia i Tulsa PAC ia Oketopa.12-17.
Na sii lima e Tiger Woods e faamanatu lona manumalo ina ua manumalo i le 2007 PGA Championship i Nanshan Country Club.
O le ata o loʻo faʻaalia ai nisi o faʻataʻitaʻiga o toniga na fuafuaina e le gaosiga o Tracy Grant Lord mo le galuega fou "The Nutcracker" a Tulsa Ballet.O le faʻaaliga o loʻo faʻatulagaina e faia muamua i le lalolagi e avea o se vaega o le 2021-2022 vaitau a le kamupani.
Jacques LaFrance e taitaia se vaega i luga o le Auala o Frank i le Vaomatua Anamua o Keystone.Talu mai le tatalaina o le vaomatua i tagata lautele i le 2007, o LaFrance o se taʻiala auala.
Na faia e Sarah Coburn le "Jester" i le ONEOK Field i le Tulsa Opera i le vaitau talu ai.O le a toe amataina e le kamupani le vaitau ma se gaosiga faʻapitoa e taʻua o le "Puccini ma Verdi Play Ball" iinei ia Oketopa 15th.
O le Tulsa Symphony Orchestra o le a vala'aulia le ta piano o Garrick Ohlsson e fa'afiafia i se konaseti e fa'aalia ai le Koneseti Piano Numera 5 a Beethoven.
O Teresa Knox, o lē e ana le Church Studio, o loo tu i fafo o se potu sa avea muamua ma nofoaga o Leon Russell ma Shelter Records.
O ivi fa'atasi ma pi papakiu ma pateta afi afi o se tasi lea o oloa a le Mac's Barbecue i Skiatuk.
Ole Pule Sili o Gabriel Phillips ma lana aufaigaluega e galulue ile The Collaborative Coffee and Wine Bar i Tulsa.
Gardner's Used Books and Music o lo'o iai se aofa'iga e tusa ma le tasi miliona tusi.O lona tulaga e silia ma le 20,000 sikuea mita.
O le auala e ui atu i le Vaitafe o Arkansas i tua atu o le River Spirit Casino Resort e fai si mamao ese mai le ala-i se auala lelei.
E tusa ai ma se faʻasalalauga i luga o le itulau Facebook a le faleaiga, o loʻo fuafua le faleaiga lauiloa e toe tatala i le aso 2 o Novema ona e taʻua o le "aso malolo mulimuli".
Glazed Edibles, o se kamupani Tulsa, na galulue faatasi ma le tagata fai pese ma le tagata fai cannabis Jim Belushi e faalauiloa se faasologa tulaga ese o sukalati cannabis i lalo o le faailoga "Chasing Magic".
Hop le Griffin e sili atu nai lo na o lana lava pia.E iai fo'i le latou pa'u atoa fa'apea le tele o uaina fa'ava-o-malo ma Amerika ma mea'ai pa.


Taimi meli: Nov-02-2021